AControl

O nama

Acontrol d.o.o. je konzultantsko društvo za područje procesnog upravljanja. Društvo je specijalizirano za poslove donošenja idejnih rješenja, projektiranja i razvoja, puštanja u rad sustava za automatizaciju petrokemijskih, energetskih i vodoopskrbnih postrojenja, te brodskih sustava za nadzor i upravljanje. Društvo je sposobno za realizaciju projekata na bilo kojem kontinentu, neovisno o veličini i trajanju projekta.

Osim navedenog, specijalizirani smo za projektiranje i isporuku energetskih postrojenja i opreme za objekte na kopnu i moru. 


Društvo je osnovano 1991. godine u Rijeci. Orijentacijom na strane klijente, kvalitetom usluga, te adekvatnom obukom novih kadrova, društvo se je održalo idući uzlaznom putanjom.

Društvo trenutno upošljava desetak inženjera uglavnom elektrotehničkog profila, s iskustvom na poslovima projektiranja, realizacije i puštanja u rad sustava za automatsko upravljanje i nadzor, te projektiranje elektroenergetskih postrojenja na kopnu i moru, kao i elektroradova po sistemu KLJUČ U RUKE na različitim krajevima svijeta, za brojne strane i domaće partnere. Prema potrebi, društvo surađuje s vanjskim suradnicima različitih profila.